Traje do: 26.05.2019

BH Telecom organizuje nagradnu igru za sve ljubitelje tenisa i pruža vam mogućnost da osvojite putovanje na polufinale Roland-Garossa.

Pravilnik nagradne igre

 1. Naziv foto takmičenja je „Budi i ti zvijezda Roland-Garossa!“.
 2. Foto takmičenje traje od 16. maja do 26. maja 2019. godine.
 3. Uslov za učestvovanje u foto takmičenju je tačan odgovor na postavljeno pitanje.
 4. Učesnikom u foto takmičenju se smatra osoba koja je uploadovala fotografiju.
 5. Učesnici mogu uploadovati fotografije do 26. maja 2019. godine.
 6. Fotografije sa najmanje 20 like-ova ulaze u uži krug takmičenja.
 7. Nagrada koja će se dodjeljivati je putovanje za dvoje na polufinale Roland-Garossa.
 8. Stručni žiri bira najljepšu fotografiju.
 9. U slučaju da dobitnik nagrade odustane, nagrada se po automatizmu prenosi na drugoplasiranog učesnika.
 10. Učešćem u nagradnoj igri dobitnik nagrade potvrđuje svoju saglasnost da se njegovo/njeno ime i fotografija koriste na reklamno – promotivnim materijalima i na svim medijima, bez prava na naknadu.
 11. BH Telecom zadržava pravo da briše sve neprimjerene fotografije, kao i fotografije učesnika koji nemaju autorska prava nad istim ili su koristili bilo koju vrstu aplikacija koje krše pravila o ispravnosti glasanja.
 12. Pravo učestvovanja imaju sva punoljetna fizička lica – državljani Bosne i Hercegovine, osim zaposlenika BH Telecoma, kao i članova uže porodice.

Pravilnik privatnosti

 1. Učešćem u nagradnoj igri dobitnik nagrade potvrđuje svoju saglasnost da se njegovo/njeno ime i fotografija koriste na reklamno – promotivnim materijalima i na svim medijima, bez prava na naknadu.
 2. BH Telecom zadržava pravo da briše sve neprimjerene fotografije, kao i fotografije učesnika koji nemaju autorska prava nad istim ili su koristili bilo koju vrstu aplikacija koje krše pravila o ispravnosti glasanja.
 3. Pravo učestvovanja imaju sva punoljetna fizička lica – državljani Bosne i Hercegovine, osim zaposlenika BH Telecoma, kao i članova uže porodice.

Klikni ovdje za pristup aplikaciji nagradne igre!

_______