Traje do: 31.07.2020

BH Telecom i Realme u nagradnom konkursu nagrađuju jednog učesnika novim Realme 6 mobilnim uređajem.

Realme je relativno novi brend koji je osvojio nevjerojatan broj korisnika u vrlo kratkom vremenu. Nagradni konkurs nosi naziv „Slikaj pravog/pravu sebe“, a traje od 15. do 31. jula 2020. godine.

Učesnici u konkursu trebaju:

  • Napraviti vlastitu fotografiju u svom okruženju (prirodne ljepote, historijska obilježja, duštvo i lifestyle općenito);
  • Objaviti fotografiju na društvenim mrežama Facebook i/ili Instagram uz korištenje hashtagova #realme #bhtelecom #mojapriča #pravija ili #pravaja; 
  • U komentaru posta na Facebook profilu BH Telecoma označiti tri prijatelja;
  • Zapratiti instagram profil @bhtelecom.

Pobjednik će biti izvučen slučajnim odabirom. Učesnik koja ispuni sve zadatke navedene u Pravilima nagradnog konkursa ima pravo učešća.

Pravilnik nagradne igre

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG KONKURSA:

BH Telecom dd, Franca Lehara 7, 71000 Sarajevo, JIB: 4200211100005.

VRIJEME TRAJANJA NAGRADNOG KONKURSA:

Nagradni konkurs će trajati od 15.07. do 31.07.2020. godine.

USLOVI ZA UČEŠĆE U NAGRADNOM KONKURSU:

Svaki punoljetan građanin s prebivalištem u Bosni i Hercegovini može učestvovati u Nagradnom konkursu „Slikaj pravog/pravu sebe“, a kako slijedi:

  • Napraviti vlastitu fotografiju u svom okruženju (prirodne ljepote, historijska obilježja, društvo i lifestyle
    općenito);
  • Objaviti fotografiju na društvenim mrežama Facebook i/ili Instagram uz korištenje hashtagova #realme #pravija #pravaja #bhtelecom #mojapriča
  • U komentaru posta objavljenog na BH Telecom facebook pageu, označiti tri prijatelja;
  • Zapratiti instagram profil @bhtelecom;

Ista osoba u Nagradnom konkursu može učestvovati sa samo jednom fotografijom.

SVRHA NAGRADNOG KONKURSA:

Svrha Nagradnog konkursa je nagrađivanje pratilaca društvenih mreža, a povodom uvođenja novog brenda Realme u ponudu BH Telecoma.

PRAVO NA UČEŠĆE:

Pravo učešća u Nagradnom konkursu imaju svi punoljetni građani Bosne i Hercegovine. Pravo učešća u Nagradnom konkursu nemaju zaposlenici kompanija BH Telecom dd Sarajevo i UpTrend Marketing Solutions doo.

DISKVALIFIKACIJA IZ NAGRADNOG KONKURSA

Svaki neprimjereni sadržaj ili pitanje, koje uključuje vrijeđanje na nacionalnoj, etničkoj, vjerskoj ili rasnoj osnovi, kao i bilo kakav drugi neprimjereni način izražavanja bit će izbrisani, neće biti nagrađeni i osoba koja ih postavi bit će diskvalificirana iz Nagradnog konkursa.

NAGRADA

Novi Realme 6 mobilni uređaj

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

Pobjednike će odabrati Priređivači nagradnog konkursa, a isti će biti proglašeni nakon što istekne datum koji se smatra posljednjim danom trajanja ovog Nagradnog konkursa.

Nakon toga uradit će se istraživanje po korištenju hashtagova, te ostalih zadataka. Nakon što se kreira finalni spisak osoba koje su uzele učešće i ispunile sve zadatke, Pobjednik će biti odabran putem jedne od aplikacija za random odabir, te će isti biti javno proglašen.

SAGLASNOST

Učešćem u ovom Nagradnom konkursu učesnici su saglasni da njihove lične podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta, broj telefona, Priređivač može koristiti bez naknade i prethodne saglasnosti te zbog realizacije Nagradnog konkursa i u konačnici objave imena Pobjednika putem svojih online ili
ofline medija u neograničenom broju.

Pobjednik učešćem u Konkursu pristaje na dostavu nagrade Priređivača Nagradnog konkursa.

NAČIN PREUZIMANJA NAGRADA

Pobjednik se po objavi treba javiti u Priređivaču Nagradnog konkursa u skladu sa uputama koje budu javno objavljene na dan proglašenja pobjednika.

Ukoliko se Pobjednik s tačnim podacima (ime i prezime, adresa, broj mobitela) ne javi u roku od jedne sedmice, Priređivač nije obvezan poslati nagradu, te je može ustupiti drugoplasiranoj osobi.

NAČIN UPOZNAVANJA S PRAVILIMA NAGRADNOG KONKURSA

Pravila Nagradnog konkursa nalazit će se na Facebook stranici Priređivača. A javnost je o istom pored društvenih medija Priređivača, upoznata i putem medija www.klix.ba

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA

Nagradni konkurs može se prekinuti samo u slučaju ako nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Učesnici će o prekidu Nagradnog konkursa biti obaviješteni preko službene Facebook stranice Priređivača i web stranice.

RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog Nagradnog konkursa nadležan je Općinski sud u
Sarajevu.

_______