Traje do: 30.12.2018.

CM povodom 15. rođendana organizira veliku nagradnu igru “Rođendan slavimo i Polo vozimo“.

Osvojite VW Polo, Unicredit poklon karticu, vikend na Čardacima i druge vrijedne nagrade.

U bilo kojem cm-u napravi račun 25 KM i više te čekaj izvlačenje nagradne igre.

Ostale nagrade:

 • 6x TV LED,
 • 6x Tablet,
 • 18x cm poklon bon u vrijednosti od 100 KM,
 • 18x cm poklon bon u vrijednosti od 50 KM,
 • 300x Poklon paketa.

Sretno!

Pravila nagradne igre
Trajanje nagradne igre

Nagradna igra započinje 15.2.2018 godine i traje do 30.12.2018.

Područje organizacije i provođenja nagradne igre

Nagradna igra organizuje se i provodi na teritoriji Federacije BiH.

Pravo na učešće

U promotivnoj nagradnoj igri mogu učestvovati svi oni koji imaju prebivalište na području cijele FBiH. Pravo na učešće nemaju osobe zaposlene kod organizatora nagradne igre, kao ni članovi uže obitelji (bračni partneri, djeca, roditelji i braća i sestre).
Ukoliko bude izvučena osoba koja nema pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, kupon se poništava te je važeći rezervni kupon.

Način učestvovanja

Svaki kupac koji napravi račun 25 KM i više u bilo kojem CM-cosmetic marketu u periodu od: 15.2.2018. do 30.12.2018.g. dobija nagradni kupon kojeg ispunjava, te isti ubacuje u nagradnu kutiju u svim cm-ovima. (osim u periodu pauze nagradne igre, koja je navedena dolje ispod).

Nagradna igra je podijeljena u 3 kruga.
Prvi krug ide u periodu od 15.2.-25.5. te je finalno izvlačenja I kruga 7.6.2018.
Drugi krug ide od 4.6.-11.9., a finalno izvlačenje istog je 27.9.2018.
Treći krug je od 22.9.-30.12. a finalno izvlačenje je 17.1.2019.
Prilikom svakog izvlačenja bit će izvučen po 61 dobitnik, što znači da ćemo ukupno izvući 183 dobitnika.

Izvlačenje nagrada

Dobitnici će biti izvučeni slučajnim odabirom. Izvlačenje će nadgledati tročlana komisija koju odabere Organizator. Odluka komisije je konačna i obvezujuća i neće biti dozvoljena dalja korespondencija. Pri svakom izvlačenju biće izvučen jedan dobitnik za svaku nagradu.

*Unicredit master card poklon kartica koju će dobiti dobitnik glavne nagrade služi isključivo samo za plaćanje. Ne može dizati novac. Ista vrijedi do 28.02.2019.

Nagrade i približne vrijednosti nagrada:

Broj nagrada je ograničen i ni u kojem slučaju neće biti dodijeljeno više nagrada nego što je predviđeno ovim Pravilima. Nije dozvoljeno mijenjati nagrade za novac.

Obavještavanje dobitnika i uručenje nagrada
 1. Spisak svih dobitnika nagradne igre bit će objavljen na web stranici cm-a www.cmbih.com
 2. Svi dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem telefona, u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika. Ukoliko ne bude moguće kontaktirati dobitnika nagrade u roku od 15 dana na osnovu broja mobitela koji je napisan, dobitnik gubi pravo na nagradu.
 3. Za sve nagrade koje dobiju maloljetnici ili osobe ograničenih sposobnosti, dobitnici odnosno njihovi staratelji, moraju predati potpisanu izjavu o pravu na učešće, izjavu o oslobađanju od odgovornosti, izjavu o ustupanju prava na javno objavljivanje te izjavu o prihvatanju nagrade u roku od 15 dana od dana prijema obavijesti na registrovanu adresu organizatora. Nepridržavanje ovog roka može rezultirati diskvalifikacijom.
 4. Svi dobitnici svoju nagradu moraju podići kod Organizatora (u cm-cosmetic marketu, u gradu u kojem se nalazi dobitnik), ako ne budu drugačije obaviješteni, u roku od 30 dana od obavijesti. Nepridržavanje ovog roka može rezultirati diskvalifikacijom. Dobitnici u cm dolaze s ličnom kartom, kako bi se utvrdila identifikacija i mjesto boravka dobitnika.
 5. Učesnici mogu biti pozvani da učestvuju u javnim događajima. Učesnici i pobjednici u nagradnoj igri prihvataju uvjet da imena pobjednika, njihova adresa i fotografija mogu biti korišteni i objavljivani kao foto, audio i videomaterijal od strane Organizatora i njegovih agencija. Učestvovanjem u nagradnoj igri učesnici daju dozvolu organizatoru da koristi njihova imena i/ili ličnost radi reklame ili prodaje bez kompenzacije.
  Nadležni sud u slučaju spora je mjesno nadležno sud.
Cjelokupna pravila za nagradnu igru “Rođendan slavimo i Polo vozimo” pogledajte na linku ispod: