Traje do: 30.06.2019

Coccolino vas nagrađuje!

Putovanje za dvoje u vrijednosti od 2.000 KM, sušilo za veš, peškir za plažu ili Coccolino paket možete osvojiti upravo vi! Kako?

U periodu od 13.5. do 30.6.2019. kupite u dm prodavnicama bilo koji Coccolino proizvod te u polja u aplikaciji unesite broj računa, broj prodavnice i tačno odgovorite na pitanje. Link za aplikaciju: http://bit.do/Coccolino_nagradna_igra

Sretno svima! 

Napomena: Nagradu mogu osvojiti samo fanovi iz BiH.

Coccolino proizvodi odjeću čine mekom, svježom i daju joj dugotrajan miris, te istodobno olakšavaju peglanje i imaju antistatički učinak. Coccolino je dermatološki ispitan te zbog svojih hipoalergenih sastojaka nije nježan samo prema odjeći, već i prema osjetljivoj koži. Zvuči savršeno, zar ne? Baš kao i Coccolino nagrade.

Coccolino proizvodi odjeću čine mekom, svježom i daju joj dugotrajan miris, te istodobno olakšavaju peglanje i imaju antistatički učinak. Coccolino je dermatološki ispitan te zbog svojih hipoalergenih sastojaka nije nježan samo prema odjeći, već i prema osjetljivoj koži. Zvuči savršeno, zar ne? Još bolja vijest je da vas Coccolino nagrađuje!

U periodu od 13.5. do 30.6.2019. godine, obavite kupovinu bilo kojeg Coccolino proizvoda, te u polja ispod unesite broj računa, broj prodavnice i tačno riješite zadatak!

Neke od odličnih nagrada mogu biti samo vaše:

Izvlačenje dobitnika nagrada bit će objavljeno 08.07.2019. godine, te će svi dobitnici biti kontaktirani telefonskim putem.

Sretno svima!

PRAVILA NAGRADNOG TAKMIČENJA „Coccolino vas nagrađuje“!

U periodu od 13.5. do 30.6.2019. učestvujte u nagradnom takmičenju „Coccolino vas nagrađuje!“ i osvojite fantastične nagrade!

TRAJANJE, SVRHA I MJESTO NAGRADNOG TAKMIČENJA

Nagradno takmičenje održat će se od 13.5.2019. od 13 sati do 30.6.2019. do 13:00 sati, na dm BiH facebook stranici, a učestvovati mogu svi fanovi dm BiH facebook stranice koji su sa područja Bosne i Hercegovine.
Link za aplikaciju: http://bit.do/Coccolino_nagradna_igra

ČLAN 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Nagradno takmičenje odnosi se na teritorij cijele Bosne i Hercegovine.

ČLAN 4: NAGRADE

Učesnicima Nagradnog takmičenja koji će biti nagrađeni na osnovu odredbi ovih Pravila, bit će uručene neke od sljedećih nagrada:

1) 1x putovanje za dvoje u vrijednosti od 2.000 KM, iskoristivo do kraja 2019. godine
2) 20x sušilo za veš
3) 20x Coccolino peškiri za plažu
4) 30x Coccolino poklon paket

ČLAN 5: PRAVO UČESTVOVANJA

Pravo učestvovanja u Nagradnom takmičenju imaju sva fizička lica s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, osim zaposlenih u dm drogerie markt BiH i članova njihovih užih porodica (roditelji,supružnik, djeca, sestre i braća) te zaposlenih kod organizatora nagradne igre Dara doo. (u daljem tekstu: Učesnici).

ČLAN 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM TAKMIČENJU

Osoba koja želi učestvovati u Nagradnom takmičenju treba ispuniti sljedeće uslove:

1. U bilo kojoj prodavnici dm drogerie markt d.o.o. Bosna i Hercegovina u periodu trajanja nagradnog takmičenja obaviti
kupovinu bilo kojeg Coccolino proizvoda
2. Sačuvati fiskalni račun kao dokaz o kupovini
3. Pristupiti aplikaciji na dm BiH facebook stranici, putem linka: http://bit.do/Coccolino_nagradna_igra
4. Riješiti tačno postavljeni zadatak – povezati proizvod s njegovom sjenom
5. Zatim u aplikaciju unijeti svoje podatke (ime i prezime, grad, broj telefona) te broj računa i broj prodavnice koji se nalaze pri
dnu računa, uz datum kupovine.

Uslov za učešće je kupovina jednog Coccolino proizvoda. 

Takmičenje se odvija isključivo na dm BiH facebook stranici, putem aplikacije:
Bilo koja kupovina ostvarena u dm prodavnicama a koja ne sadrži navedeni uslov kupovine proizvoda ne može učestvovati u ovom takmičenju. Bilo koja kupovina ostavrena u prodajnom objektu koji nije dm prodavnica ne može učestvovati u ovom takmičenju.

ČLAN 7: PROGLAŠENJE DOBITNIKA

Dobitnici Nagradnog takmičenja biraju se slučajnim odabirom, uz uslov tačnog rješenja slagalice sa fotografije te ispravnog broja računa. Slučajnim odabirom će biti izvučene i sve nagrade koje se dijele u Nagradnom takmičenju. Dobitnici će biti proglašeni 8.7.2019. na dm BiH facebook stranici.

ČLAN 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o dobitku u roku od 72 sata od objave dobitnika na dm BiH kanalima komuniciranja. Dobitnici će biti obaviješteni putem broja telefona kojeg su unijeli u aplikaciju.

Prilikom kontaktiranja dobitnika bit će dogovoren i način isporuke nagrada. Dobitnike kontaktira organizator SM Studio Marketing Legend d.o.o. Sarajevo. dm biH prema dobitniku nagrade ne snosi nikakve obaveze.

Organizator nagradnog takmičenja SM Studio Marketing Legend d.o.o. Sarajevo odgovaran je za isporuku nagrada.
Učesnici koji učestvuju u Nagradnom takmičenju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

ČLAN 9: GREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Uzimaju se u razmatranje samo one prijave koje budu potpuno i tačno ispunjenje s validnim podacima o kupovini. Sve ostale prijave, tj. one koje ne budu imale tačno rješen zadatak slaganja fotografije, ispravan broj računa smatrat će se neregularnima. Potrebno je sačuvati račun kao dokaz o kupovini.

dm drogerie markt doo neće prihvatiti odgovornost za mogući gubitak podataka unutar aplikacije na dm BiH Facebook stranici, kao ni za kašnjenje, pogrešno upućene, oštećene ili neisporučene podatke, bilo da su u pitanju tehničke poteškoće koje bi mogle da utiču na elektronsku komunikaciju ili neke druge okolnosti.

dm drogerie markt d.o.o zadržava pravo da isključi učesnika iz ovog takmičenja bez navođenja posebnog razloga, ako taj učesnik lično ili kroz njegov Facebook profil pokaže znakove zloupotrebe ili ponašanje protiv ovih Pravila (npr. dupliranje Facebook računa/profila).

ČLAN 10: FUNKCIONISANJE MREŽE I PONAŠANJE U SKLADU S PRAVILIMA FACEBOOK Inc.

Ovo takmičenje nije sponzorisano, predloženo, upravljano ili na bilo koji drugi način povezano sa Facebook, Inc. dm nije odgovoran za bilo kakve tehničke probleme u vezi sa učešćem u takmičenju, posebno vezano za funkcionisanje Facebook mreže. Organizator ne snosi odgovornost ako učesnik iz bilo kojeg razloga ne uspije da pristupi Facebook stranici dm drogerie markt BiH.

Učesnik u takmičenju je informisan o pružanju informacija dm-u, a ne elektronskoj društvenoj mreži Facebook ili kompaniji koja upravlja ili je vlasnik društvene mreže.

Učesnici koji učestvuju u takmičenju kroz Facebook aplikaciju moraju biti saglasni sa pravilima korištenja elektronske društvene mreže Facebook koja se može naći na www.facebook.com/terms.php. dm zadržava pravo da isključi učesnika iz takmičenja bez navođenja posebnog razloga, ako taj učesnik lično ili kroz njegov Facebook profil pokaže znakove zloupotrebe ili ponašanje protiv ovih pravila (npr. dupliranje Facebook računa/profila).

dm zadržava pravo da isključi učesnika iz takmičenja čije je ponašanje ili profil protivan pravilima korištenja elektronske društvene mreže Facebook. dm nije odgovoran za bilo kakve tehničke probleme u vezi sa učešćem u takmičenju (posebno vezano za funkcionisanje mreže).

ČLAN 11: PUBLICITET I OBRADA PODATAKA

Učestvovanjem u ovom Nagradnom takmičenju, Učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora nagradnog takmičenja i dm BiH objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

Učestvovanje u ovom nagradnom takmičenju, Učesnici su saglasni da pristaju na obradu svih ličnih podataka unesenih u aplikaciju od strane Organizatora i dm BiH. Obrada ličnih podataka podrazumijeva arhiviranje podataka u svrhu kontakta dobitnika te dokaza o učešću u nagradnom takmičenju.

ČLANAK 12: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve troškove poreza, obaveza niti naknade direktno povezane s nagradama dodijeljenima na ovom Nagradnom takmičenju.

ČLAN 13: RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i učesnika Nagradnog takmičenja nadležan je sud u Sarajevu.

ČLAN 14: PREKID NAGRADNOG TAKMIČENJA

Nagradno takmičenje može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje dm BiH nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći (nemogućnost funkcionisanja Facebook stranice, aplikacije na stranici, tehnički problemi sa konekcijom, nepoštovanje pravila od strane učesnika i sl. ). Učesnici će o prekidu Nagradnog takmičenja biti obavješteni putem dm Facebook stranice.

_______