Traje do: 24.12.2019

Pronađite skrivenu poruku u dm Katalogu od 11.12.2019. i osvojite nagradu!

Koraci koji vode do nagrade:

– u Katalogu koji vrijedi od 11.12.2019. pronađite skrivenu poruku u vezi sa RIMMEL LONDON Lasting Matte make up proizvodima za lice 
– tačno i u potpunosti ispunite obrazac niže na stranici
– čekajte izvlačenje jer najsretnijeg učesnika dm nagrađuje RIMMEL LONDON poklon paketom u vrijednosti od 50 KM. 

Nagrađivanje traje od 11.12.2019. do 24.12.2019.  

Izvlačenje dobitnika je 3.1.2020., odnosno 10 dana od dana završetka nagrađivanja. Ime dobitnika će biti objavljeno na dm web stranici te dm mobilnoj aplikaciji.

Želimo Vam puno sreće!

Obrazac za učestvovanje:
https://www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/novo/novo_nagradne_igre/604448/nagradjivanje-skrivena-poruka.html

dm Katalog, termin izlaska 11.12.2019.
Klikni ovdje za pregled kataloga

Mala pomoć (skrivena poruka na 26. strani kataloga – unijeti u obrazac sa ličnim podacima):
RIMMEL LONDON Lasting Matte tečni puder dostupan je u šest nijansi.

Uslovi sudjelovanja

Uslovi sudjelovanja – Sudjelovati u nagrađivanju mogu sve punoljetne fizičke osobe, državljani Bosne i Hercegovine s prebivalištem u BiH. U nagrađivanju ne mogu sudjelovati zaposlenici kompanije dm drogerie markt d.o.o. te članovi njihove uže porodice. U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve prijave koje pristignu najkasnije do 24.12.2019. godine.

Prilikom izvlačenja dobitnika u obzir će biti uzeti svi učesnici koji tačno odgovore na postavljeno pitanje i u potpunosti ispune formular. U nagradnoj igri može se sudjelovati samo jedanput, a sve daljnje prijave koje pristignu od strane jedne osobe neće biti uzete u obzir.

Podnošenje podataka za ovo nagrađivanje je dobrovoljno te će se lični podaci uneseni u formular koristiti samo i isključivo u svrhu provođenja ovog nagrađivanja. Popunjavanjem ovog obrasca i prihvatanjem uslova sudjelovanja ste saglasni da dm drogerie markt d.o.o. može obrađivati Vaše lične podatke u svrhu kontaktiranja vezano za nagradu.

_______