Traje do: 22.04.2019.

Proljeće nam donosi inspiraciju za najukusnije slastice!

Uz pomoć Dr. Oetker klasika, dodataka za kolače i dekora, vaše slastice ovog proljeća bit će još savršenije.
Dr. Oetker vintage vaga pobrinuti će se da mjera vaših sastojaka bude savršena poput vaših ukusnih slastica, a za razigrane torte i vesele oblike na vašim proljetnim trpezama pobrinut će se razni kalupi.

Sve što trebate učiniti jest obaviti kupovinu bilo kojih Dr. Oetker proizvoda čija pojedinačna ili zbrojna vrijednost iznosi minimalno 5 KM, učitati sliku računa u aplikaciju, pronaći i upisati razlike na vizualima i možda baš vi budete jedan od 50 sretnih dobitnika koji će osvojiti jedan od sjajnih Dr. Oetker poklona:

· 10 x Dr. Oetker Vintage vaga
. 10 x Dr. Oetker silikonski kalup Ovčica
· 10 x Dr. Oetker kalup Zec
· 10 x Dr. Oetker kalup Ovca
· 10 x Dr. Oetker kalup Jaje

Nagradni natječaj traje od 1.4.2019. do 28.4.2019. na području cijele BiH, a 50 sretnih dobitnika ćemo proglasiti slučajnim odabirom.

Želimo vam puno sreće u slatkom natjecanju!

Pravilnik nagradne igre

Nagradni natječaj “Slatki okusi proljeća” organizira Dr. Oetker BIH, Lužansko polje 7, 71000 Sarajevo. Nagradni natječaj počinje 01.04.2019. i traje do 22.04. 2019 na području cijele BiH.

Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni građani BiH s prebivalištem u BiH čije ime profila odgovara imenu iz osobne iskaznice.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je ispuniti sljedeća dva uvjeta:

1. U periodu trajanja nagradnog natječaja ostvariti kupovinu bilo kojih Dr. Oetker proizvoda u vrijednosti od minimalno 5 KM (konvertibilnih maraka) i poslati svoje podatke i sliku računa u aplikaciju koja se nalazi na službenoj Facebook stranici Dr. Oetker BiH. Na fotografiji računa jasno mora biti vidljiv datum kupnje, broj računa, kao i Dr. Oetker proizvodi čija pojedinačna ili zbrojna vrijednost iznosi minimalno 5 KM.

2. Točno riješiti dani zadatak.

Svi sudionici natječu se za ukupno 50 nagrada iz nagradnog fonda koje uključuju:

· 10 x Dr. Oetker silikonski kalup Ovčica
· 10 x Dr. Oetker kalup Zec
· 10 x Dr. Oetker kalup Ovca
· 10 x Dr. Oetker kalup Jaje
· 10 x Dr. Oetker Vintage vaga

Dobitnici će se izvlačiti slučajnim odabirom putem predviđenog softverskog programa, a popis dobitnika će biti objavljen na službenoj Facebook stranici Dr. Oetker BiH u roku od 15 radnih dana nakon završetka natječaja.

Nagrade će biti uručene dostavom na kućnu adresu dobitnika, na temelju podataka koji su ostavljeni u aplikaciju. Ukoliko se dobitnik ne javi u roku od 10 dana na broj telefona ili email adresu koju je ostavio u aplikaciji, Organizator zadržava pravo da nagradu ne isporuči.

Osobe s istim prezimenom i istom adresom mogu osvojiti samo jednu nagradu. Ukoliko bude izvučeno više različitih osoba s istim računom, dodjeljuje se nagrada samo onoj osobi koja je izvučena prva, a ostale osobe se diskvalificiraju.

Ukoliko bude izvučen sudionik s neregularnom prijavom, računom ili podacima automatski će se diskvalificirati, te će se pristupiti izvlačenju narednog dobitnika.

Sudionici nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su definirane u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici prihvaćaju sva ova pravila.

Nagradni natječaj se može prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator zadržava pravo izmjene pravila nagradnog natječaja, iz tehničkih, poslovnih ili
razloga vezanih za javnost. Organizator će obavijestiti sudionike o bilo kojim promjenama ili ažuriranju putem stranice.

Svi podaci korisnika prikupljeni u ovom nagradnom natječaju koristit će se isključivo u svrhu kontaktiranja dobitnika nagrada.

Način izvlačenja dobitnika

Brojevi od 1 do 10 osvajaju vagu,
Brojevi od 11 do 20 osvajaju ovčicu,
Brojevi od 21 do 30 osvajaju jaje,
Brojevi od 31 do 40 osvajaju ovcu,
Brojevi od 41 do 50 osvajaju zeca.