Traje do: 15.01.2018.

Lutrija Bosne i Hercegovine od četvrtka, 1.6.2017.godine, za sve filmoljupce pripremila je dodatnu zabavu u multiplex centrima: CineStar i Cinema City, i to u gradovima Bihać, Mostar, Sarajevo, Tuzla i Zenica. Naime, u sklopu promotivnih aktivnosti “e-novčanika”, Lutrija Bosne i Hercegovine je svim posjetiteljima multiplex centara obezbjedila vaučere koji će omogućavati bonus u iznosu od 5KM za novoregistrovane igrače na “e-novčaniku”.

Pored bonusa, vaučer će imati i funkciju kupona za učešće i u dodatnoj nagradnoj igri koja će trajati narednih 7 mjeseci, u kojoj svaki se mjesec izvlači :

– LCD TV
– Mobitel
– Tablet
– Poklon paket

Vaučeri se predaju na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije Bosne i Hercegovine.

Izvlačenje nagrada će se obavljati jednom mjesečno. U pravilu svakog 15. u mjesecu izuzev kada je 15. vikend ili praznik. Izvlačenje kupona će trajati narednih 7 mjeseci. Dobitnici nagrada će biti kontaktirani odmah nakon izvlačenja i tom prilikom će biti definisan način preuzimanja nagrada.

Više informacija o igrama na sreću Lutrije BiH, možete pronaći i na Facebook profilu Lutrije BiH – www.facebook.com/lutrija.ba