Traje do: 31.08.2017. (RS: 09.07.)

Imate jednu od Sparkasse Visa kartica? Učestvujte u nagradnoj igri “More je blizu kad imaš Sparkasse VISA-u” i osvojite ljetovanje na Jadranu!

Uključite se u nagradnu igru!

Izvršite plaćanje Vašom Visa karticom u minimalnom iznosu od 100 KM mjesečno u toku trajanja nagradne igre i možete osvojiti jedno od tri sedmodnevna ljetovanja za dvoje na Hrvatskom primorju!

Nagradna igra na području FBIH i Distrikt Brčko traje od 05.06.- 31.08.2017. godine, i nagrađujemo dva dobitnika, dok na području Republike Srpske traje od 10.06.- 09.07.2017. godine i nagrađujemo jednog sretnog dobitnika.

Više detalja o Visa karticama Sparkasse banke kao i prijave za istu potražite ovdje:
https://www.sparkasse.ba/bs/stanovnistvo/kartice/visa-nagradna-igra-#

Izvlačenje dobitnika FBiH

Izvlačenje dobitnika i podjela nagrada će se vršiti u dva navrata. I to na način da će se iz sistema slučajnim odabirom izvući dobitnik koji je u posmatranom periodu zadovoljio uslove učešća nagradne igre.

Pri izvlačenju dobitnika u svakom krugu izvući će se i po jedan rezervni dobitnik. Nagradna izvlačenja su planirana na datume:

  •  05/08 – 1 sedmodnevno putovanje za dvoje ( u odabir dobitnika ulaze klijenti koji su ostvarili učešće u periodu od 05/06 do 31/07 )
  • 05/09 – 1 sedmodnevno putovanje za dvoje (u odabir dobitnika ulaze klijenti koji su ostvarili učešće u periodu od 01/08 do 31/08)

Nagradna izvlačenja će biti realizirana u prisustvu komisije koja će provjeravati ispravnost izvlačenja. Komisija će se sastojati od 3 člana, predstavnika organizatora Sparkasse Bank.

Izvlačenje dobitnika RS

Izvlačenje dobitnika i podjela nagrada će se vršiti jednom. Način je da će se iz sistema slučajnim odabirom izvući dobitnik koji je u posmatranom periodu zadovoljio uslove učešća nagradne igre.

Pri izvlačenju dobitnika izvući će se i jedan rezervni dobitnik. Nagradno izvlačenje je planirano na datum:

  •  12/07 – 1 sedmodnevno putovanje za dvoje ( u odabir dobitnika ulaze klijenti koji su ostvarili učešće u periodu od 10/06 do 09/07/2017 )

Nagradna izvlačenja će biti realizirana u prisustvu komisije koja će provjeravati ispravnost izvlačenja. Komisija će se sastojati od 3 člana, predstavnika organizatora Sparkasse Bank

Ostale detalje nagradnog programa pogledajte na linkovima u nastavku:

Pravila nagradne igre Visa za FBIH i distrikt Brčko
Pravila nagradne igre Visa za Republiku Srpsku

_______