Traje do: 07.11.2017.

Ne propustite priliku za nova znanja i vještine!

JobFAIR će sretnom dobitniku omogućiti besplatno pohađanje kursa “Intro to HTML/CSS: Making webpages” koji su obezbijedili njihovi partneri iz ACADEMY387.

Kako biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da:

Opis kursa:

Ukoliko imate želju da budete konkurentni na IT tržištu rada ili jednostavno želite napraviti web stranicu na kojoj ćete predstaviti svoj startup ili hobi, onda je ovaj kurs ono što Vam je potrebno.

HTML je programski jezik koji predstavlja osnovu za bilo kakvo web programiranje. Ukoliko imate želju da budete konkurentni na IT tržištu rada ili jednostavno želite napraviti web stranicu na kojoj ćete predstaviti svoj startup ili hobi, onda je ovaj kurs ono što Vam je potrebno.

U toku Intro to HTML/CSS: Making webpages kursa, polaznici će učiti o korištenju HTML tag-ova, ubacivanju slika na web stranicu, aktivnih hyperlink-ova, uređivanju pozadine i samog teksta, tabelama, komentarima, CSS složenim i klasama, te, na kraju, samom vizuelnom dizajnu.

Za uspješno kompletiranje ovog kursa nikakvo predznanje nije potrebno iz oblasti web dizajna ili informacijskih tehnologija.

Očekivanja i ciljevi: 
Po završetku kursa polaznici će imati znanja da dizajniraju i naprave web stranicu, te da vrše korekcije i editovanje samog HTML/CSS kooda na već postojećoj web stranici.
Posljednja predavanja će biti fokusirana na projekat odnosno pravljenje web stranice, kako bi se i oni sami uvjerili da su zaista u stanju započeti i kompletirati jednu web stranicu.

Vrijednost nagrade: 249KM