Traje do: 01.06.2017.

Uronite u briljantnost 4K HDR-a 55” Sony Android TV 4K HDR + Soundbar

Nagradni natječaj od 10.05. do 01.06.2017.

Detaljnije, prirodnije, uzbudljivije!

Ne propuštate novitete iz svijeta digitalne zabave? Smartphone i TV stvari su bez kojih ne možete zamisliti dan? Uz Mepas Mall, Techno Shop i Sony  za sve zaljubljenike u tehnologiju stižu odlične vijesti!

Sony ponovo oduševljava novitetima na području televizora koje su savršeno spojene u novom 55’’ Sony Android 4K HDR televizoru! Napredna 4K HDR tehnologija omogućava doživljaj slike i boje kakve zaista jesu i kakve ih želite vidjeti. Da bi ostvario vrhunsku kvalitetu slike, Sony Android TV je spojio vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljima visokog dinamičkog raspona. Nekoć skrivena područja u tamnim sjenama i na sunčevu svjetlu sada su potpuno jasna i detaljna!

Uz Mepas Mall, Techno Shop i Sony uronite u briljantnost 4K HDR-a i postanite ponosni vlasnik ovog ljepotana iz područja televizora!

U periodu od 10.05. do 01.06. sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite ovaj vrhunski 55“ Sony Android TV. Ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru i unesite svoje podatke u aplikaciju nagradne igre (klikni ovdje za ulazak u aplikaciju).

Uz malo sreće možda upravo vi budete uživali u fenomenalnim performansama ovog vrhunskog televizora! Uz Sony Android TV stvarnost je ljepša na ekranu, ali i izvan njega!

Sretno!

_______
error0