Traje do: 07.10.2020

Mercator nastavlja dodatno promovisati vrijednost domaće proizvodnje ali i regionalne brendove u šestom valu kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“. Tradicionalno, sa novim valom, počinje i izuzetno atraktivna Nagradna igra “Moje brendove u korpu spremi i svoj stan Gorenje aparatima opremi!” u kojoj naše vjerne kupce nagrađujemo fantastičnim nagradama kompanije Gorenje, jedne od vodećih evropskih tvornica kućanskih aparata.

“Jako smo sretni i zadovoljni što smo u mogućnosti da i u šestom valu kampanje “Moje brendovi, naše vrijednosti”, našim vjernim Mercatorovim kupcima omogućimo i učešće u novoj Nagradnoj igri kojom želimo da nagradimo povjerenje, lojalnost i nadmašimo njihova očekivanja. Ovaj put obezbijedili smo više od 100 fantastičnih nagrada kompanije Gorenje prilagođenih potrebama naših kupaca, a pravo na učešće imaju svi kupci koji u iznosu računa imaju najmanje 30 KM i bar jedan artikal sa oznakom Moji brendovi.”- izjavio je Haris Omeragić, direktor nabave Mercatora BH.

Nagradna igra traje od 13. augusta do 07. oktobra 2020. godine, a najsretnijh pet kupaca će sa glavnom nagradom obnoviti svoje domaćinstvo sa setom od čak sedam vrhunskih kućanskih aparata Gorenje.

U narednom periodu, police svih Mercatorovih prodavnica će krasiti oznake proizvoda sa posebnim naglaskom kupcima na njihove omiljene brendove, kao što su Violeta protect deterdžent, Sarajevsko Premium pivo, Podravka pileće paštete, Meggle vrhnja za kuhanje, novi sok FRUC: GASSS i brojni drugi.

Podržite svojom kupovinom vaše omiljene brendove sa polica Mercatora i uživajte u svojoj kuhinji sa vrhunskim kućanskim aparatima Gorenje.

_______