Traje do: 15.07.2018. (30.05. za RS)

Ko će pjevanjem osvojiti LAŠKO? Odluka je na TEBI! Kada tri legendarna muzičara ostanu sa samo jednom bocom Laškog, bore se za nju na jedini način koji znaju – pjevanjem.

Pljeskom možete učestvovati u nagradnoj igri uz šansu da osvojiš LAŠKO frižider pun piva.

Na ovom linku klikom zaplješćite za svog favorita i izaberi pobjednika koji će popiti legendarno Laško.
Nakon glasanja, trebate upisati e-mail adresu i mjesto u polja predivđena za navedeni unos podataka. Nakon upisa podataka  potvrđujete svoje podatke i nakon toga dobivate mail koji potvrđuje njegovo prisustvo u nagradnoj igri.

Možete učestvovati svaki dan!

Sretno!

PRAVILA NAGRADNE IGRE
Uslovi sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni državljani Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, osim uposlenih u firmi Boreas d.o.o. Kreševo i njihovih bližnjih članova obitelji (roditelji, bračni drug, djeca, brat/ sestra).

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traje od 22.4.2018. od 10:00h 15.7.2018. do 21:00h za FBIH.
Nagradna igra traje od 1.5.2018. od 10:00h 30.5.2018. do 21:00h  za RS.

Mehanizam nagradne igre

Pristupom web stranici www.lasko-challenge.com sudionik može glasati za jednu od ponuđenih osoba. Glasanje može realizovati klikom ili dodirivanjem zaslona mobilnog telefona. Nakon glasanja, sudionik treba upisati e-mail adresu i mjesto u polja predivđena za navedeni unos podataka. Nakon upisa podataka sudionik potvrđuje svoje podatke i nakon toga dobija mail koji potvrđuje njegovo prisustvo u nagradnoj igri. Podaci za sudjelovanje u nagradnoj igri mogu se ostaviti jednom u 24 sata, a jedan sudionik može imati neograničen broj prijava u toku trajanja nagradne igre. Dobitnik nagradne igre će se izvući 30.7.2018. i to slučajnim odabirom iz baze prijavljenih sudionika.

Nagradni fond

Nagradni fond je 1 (jedan) Laško frižider i 9 paketa Laškog piva, limenka 0,5l. Jedan paket Laškog piva sadrži 24 limenke 0,5l.

Izvačenje dobitnika, način i rok preuzimanja nagrada

Izvlačenje dobitnika će se izvrišiti putem posebno dizajniranog programa metodom slučajnog odabira i to iz baze prijavljenih sudionika koji su glasali na stranici www.lasko-challenge.com. Izvlačenje će se izvršiti u prostorijama Boreas d.o.o. Binježevo, 71240 Hadžićiza FBIH, u prostorijama Boreas d.o.o. PJ Laktaši za RS, u prisustvu tročlane komisije, koja će napraviti i zapisnik o izvučenom dobitniku. Dobitnik će biti objavljen na web stranici www.lasko-challenge.com. Ukoliko ne bude moguće
kontaktirati dobitnika na osnovu prijavljenih osobnih podataka u roku od 8 dana od dana obavijesti, dobitnik gubi pravo na nagradu i izvlači se rezervni dobitnik.  Organizator je dužan najkasnije u roku od 8 dana obavijestiti dobitnike o osvojenim nagradama. Dobitnici mogu preuzeti osvojene nagrade najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema pisane obavijesti osvojenoj nagradi. Ako dobitnici ne preuzmu osvojenu nagradu, Organizator je dužan ponovo u roku od 8 dana od isteka navedenog roka obavijestiti o osvojenoj nagradi, te odrediti naknadni rok za preuzimanje nagrade koji ne može biti duži od 8 dana od dana prijema obavijesti. Dobitnik je dužan dokazati svoj identitet pokazom važećeg osobnog dokumenta sa slikom (lična karta, vozačka dozvola ili pasoš). Dobitnik nema pravo tražiti zamjenu za neku drugu nagradu niti isplatu protunovčane vrijednosti nagrade

Cjelokupna pravila za nagradnu igru “LAŠKO IZAZOV” pogledajte na linku ispod: