Traje do: 24.12.2019

Groznica povodom Europskog rukometnog takmičenja, na kojem je ove godine i bh. reprezentacija, već je počela. Dresovi i dlanovi su spremni za bodrenje našeg tima koji će učestvovati na prvom velikom takmičenju u historiji rukometa koje će se igrati u tri države. 14. Europsko prvenstvo održat će se od 10. do 26. januara 2020. godine u Švedskoj, Austriji i Norveškoj, a kompanija Oaza tim povodom pripremila je veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti put za dvoje i bodriti reprezentaciju BiH sa tribina.

Nagradna igra počnije 04.12. i traje do 24.12.2019. godine. Uz kupovinu tri proizvoda brenda Oaza u bilo kojem objektu na teritoriji Federacije BiH ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri. Slanjem SMS poruke na broj: 091 212 410 (cijena poruke 0,20 KM+PDV) sa podacima: broj računa (razmak), ime i prezime (razmak) i grad, automatski ulazite u izbor za najsretnije dobitnike.

Pored glavne nagrade, putovanja za dvoje na Europsko prvenstvo u rukometu u Trondheim u Norvešku tu su i dodatne nagrade: 2 x vikend za dvoje na Vlašiću i 5 x poklon bon u iznosu od 50.00 KM.

Pravilnik nagradne igre

Član 1.

Privredno Društvo “Oaza” doo Karadaglije bb, općina Tešanj sa ID broj: 4218246740003 PDV broj: 218246740003, priređuje nagradnu igru pod nazivom “OAZA zove na europsko u dvoje“

Član 2.

Nagradna igra se organizuje u cilju nagrade vjernim kupcima branda „Oaza“.

Član 3.

Nagradna igra iz člana 1. ovih Pravila se priređuje za Federaciju Bosne i Hercegovine.

Član 4.

Učešće u nagradnoj igri “OAZA zove na europsko u dvoje“ se ostvaruje prilikom kupovine na svim prodajnim mjestima na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine.

Član 5.

Nagradna igra pod nazivom “OAZA zove na europsko u dvoje“ traje od 04.12.2019. godine do 24.12.2019.godine

Član 6.

Pravila nagradne igre “OAZA zove na europsko u dvoje“:

Svako lice koje izvrši kupovinu bilo koja 3 ili više proizvoda isključivo iz asortimana Oaza prikazanih na jednom fiskalnom računu, ima pravo učešća u nagradnoj igri.

Svako lice koje želi da učestvuje u nagradnoj igri “OAZA zove na europsko u dvoje“ dužan je poslati SMS na broj 091/212-410 sa brojem računa i osobnim podacima(ime i prezime, grad).

Član 7.

Izvlačenje nagrade biće izvršeno 24. decembra 2019. godine (odnosi se na fiskalne račune, izdate između 04. decembra 2019. godine u 00:01 i 24. decembra 2019. godine u 23.59, a čiji brojevi su SMS porukom dostavljenu u skladu sa pravilima ove nagradne igre)

Član 8.

Dobitnici će biti izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim odabirom

Član 9.

Nakon izvlačenja pobjedničkog broja, pristupiće se utvrđivanju identiteta osvajača nagrade, te će se isto kontakitrati i obavijestiti o rezultatu nagradne igre.

Sistem će izvlačiti dva rezervna pobjednička broja registracije za svaku nagradu.

Prvi rezervni dobitnik je broj registracije koji je izvučen slijedeći nakon pobjedničkog broja registracije za pojedinačnu nagradu i koji će dobiti nagradu u slučaju da izvučeni broj registracije bude diskvalifikovan kao dobitnik iz bilo kog razloga propisanog ovim pravilima.

Drugi rezervni dobitnik je broj registracije koji je izvučen slijedeći nakon izvučenog rezervnog broja registracije za pojedinačnu nagradu i koji će dobiti nagradu u slučaju da izvučeni pobjednički broj registracije i prvi rezervni broj registracije budu diskvalifikovani kao dobitnici ili odbiju da prihvate nagradu iz bilo kog razloga propisanog ovim pravilima

Član 10.

Rezultati nagradne igre “ OAZA zove na europsko u dvoje ” će biti objavljeni na web stranici www.oaza.ba, na Facebook i Instagram profilima kompanije Oaza doo.

Član 11.

O ishodu utvrđivanja dobitnika vodi se zapisnik koji mora sadržavati: mjesto i vrijeme utvrđivanja dobitnika, datum odobrenja nagradne igre, datum i naziv dnevnog lista u kome su objavljena pravila nagradne igre, ime i prezime lica koje je vodilo postupak utvrđivanja, imena i prezimena predsjednika i članova komisije, način utvrđivanja dobitnika, ime, prezime i telefonski broj, te naziv i vrijednost nagrade dobitnika.

Član 12.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri “ OAZA zove na europsko u dvoje ”imaju sva fizička lica osim članova uže porodice priređivača nagradne igre.

Član 13.

Fond nagrada je slijedeći:

  • Putovanje na europsko prvenstvo u vrijednosti od 7800 KM
  • Putovanje na Vlašić u vrijednosti od 500 KM
  • 5 poklon bonova u vrijednosti od 250 KM

Dobitnik nema pravo tražiti od priređivača zamjenu osvojene nagrade za drugu nagradu ili protuvrijednost nagrade u novcu.

Član 14.

Porez na dobitak od nagradnih igara, snosit će priređivač nagrade.

Član 15.

U slučaju da organizator nagradne igre ocijeni da sudionik nije poštovao pravila nagradne igre, ima pravo u bilo kojem trenutku otkazati svoje obaveze prema sudioniku.

Član 16.

Priređivač nagradne igre ima pravo da uz javno obavještenje jednostrano otkaže nagradnu igru u bilo kojoj fazi, ukoliko ustanovi da je došlo do materijalne povrede ili zloupotrebe pravila nagradne igre ili ukoliko je došlo do događaja koji imaju karakter više sile.

Član 17.

Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem medija.

Član 18.

Pravila nagradne igre stupaju na snagu nakon što Federalno ministarstvo finansija izda saglasnost za priređivanje nagradne igre i priređivač prethodno uplati 6% od ukupne vrijednosti nagradnog fonda za FBIH, i to: ravnomjerno 1,5 % Crvenom krstu, “Caritasu”, “Merhametu MDD” i “Dobrotvoru”, kao i da se Pravila nagradne igre, uz prethodno odobrenje Ministarstva, objave u dnevnoj štampi.

Član 19.

Ista Pravila će biti objavljena na Facebook i Instagram profilima kompanije Oaza doo, na web stranici kompanije Oaza doo i web stranici ASGROUP, nakon pribavljanja saglasnosti, te ista vrijede do završetka nagradne igre, uz istovremeno objavljivanje najave nagradne igre “ OAZA zove na europsko u dvoje“

Član 20.

Pravila nagradne igre stupaju na snagu danom donošenja

Član 21.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je sud u Tešnju.

_______