Traje do: 30.11.2018.

Coccolino vas nagrađuje!

Kupite bilo koja dva Coccolino proizvoda u dm prodavnicama u periodu od 15.10. do 30.11.2018., unesite broj računa i broj prodavnice u aplikaciju, odgovorite na simpatičnu pitalicu i uz malo sreće osvojite vrijedne nagrade:

1x Novogodišnje putovanje avionom za dvoje u Istanbul
50x Coccolino peškiri
30x Sušilo za veš

Klikom na http://bit.ly/dm_coccolino_nagrađujeučestvujte i osvojite ove fantastične nagrade. Sretno!

Coccolino svojom nježnošću pruža izvanrednu mekoću vašoj odjeći i daje joj svjež ugodan miris. Prilikom ispiranja veša mirisne mikrokapsule se zadržavaju na tkanini za dugotrajan miris i meku odjeću.

Pravilnik nagradne igre

U periodu od 15.10. do 30.11.2018. učestvujte u nagradnom takmičenju „Coccolino vas nagrađuje!“ i osvojite fantastične nagrade! Nagradno takmičenje održat će se od 15.10.2018. od 12 sati do 30.11.2018. do 12:00 sati, na dm BiH facebook stranici, a učestvovati mogu svi fanovi dm BiH facebook stranice koji su sa područja Bosne i Hercegovine.

Učesnicima Nagradnog takmičenja koji će biti nagrađeni na osnovu odredbi ovih Pravila, bit će uručene neke od sljedećih nagrada:

1) 1x novogodišnje putovanje avionom u Istanbul u periodu od 30.12. – 02.01.2019. g.
2) 30x sušila za veš
3) 50x Coccolino peškira.

Pravo učestvovanja u Nagradnom takmičenju imaju sva fizička lica s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, osim zaposlenih u dm drogeriemarkt BiH i članova njihovih užih porodica te zaposlenih kod organizatora nagradne igre Dara doo.

Osoba koja želi učestvovati u Nagradnom takmičenju treba ispuniti sljedeće uslove:

1. U bilo kojoj prodavnici dm drogeriemarkt d.o.o. Bosna i Hercegovina u periodu trajanja nagradnog takmičenja obaviti kupovinu bilo koja dva Coccolino proizvoda
2. Sačuvati fiskalni računkao dokaz o kupovini
3. Pristupiti aplikaciji na dm BiH facebook stranici
4. Odgovoriti na pitalicu – spojiti pakovanja Coccolino omekšivača
5. Zatim u aplikaciju unijeti svoje podatke (ime i prezime, grad, broj telefona) te broj računa i broj prodavnice koji se nalaze pri dnu računa, uz datum kupovine.

Dobitnici Nagradnog takmičenja biraju se slučajnim odabirom, uz uslov tačnog rješenja slagalice sa fotografije te ispravnog broja računa. Slučajnim odabirom će biti izvučene i sve nagrade koje se dijele u Nagradnom takmičenju. Dobitnici će biti proglašeni 14.12. na dm BiH facebook stranici.

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o dobitku u roku od 72 sata od objave dobitnika na dm BiH kanalima komuniciranja. Dobitnici će biti obaviješteni putem broja telefona kojeg su unijeli u aplikaciju.