Traje do: 03.09.2019

Mame i bebe rado vidimo u dm prodavnicama stoga smo odlučili upravo za vas organizovati nagradnu igru u dm prodavnicama.

U periodu do 3.9.2019. godine, kupovinom odabranih proizvoda iz asortimana za bebe i djecu, u vrijednosti od 20 KM i više, ostvarujete uslov za učestvovanje u nagradnoj igri. Nagrade su:

  • 10 x Cybex autosjedalica za djecu do 36 kg težine
  • 10 x Cam Cubo sklopiva kolica za mališane do 36 mjeseci.

Aktivnost obuhvata proizvode iz sljedećih asortimana: pelene, njega za bebe, hrana za bebe, proizvodi sunčane njege, dude, flašice i dodaci, igračke za bebe i djecu, proizvodi za oralnu higijenu djece te čarape za bebe. 

U aktivnosti nisu obuhvaćeni dječiji proizvodi za plažu (peškiri za plažu, proizovdi za plivanje, japanke, sandale, šeširići, dječije sunčane naočale i igračke za plažu) te adaptirana mlijeka – formule za dojenčad i formula nakon dojenja koja imamo u ponudi.

Nakon kupovine dovoljno je da ispunite kupon za učešće sa svojim podacima i brojem računa te ubacite kupon u za to predviđenu kutiju. Svakako, račun od kupovine sačuvajte do izvlačenja nagrada.

Izvlačenje dobitnika održat će se 17.9. dok će dobitnici biti objavljeni na dm web stranici te u izdanjima dnevne štampe za 24.9.2019.

O nagradama

Cybex autosjedalica do 36 kg težine je namijenjena djeci uzrasta od približno devet mjeseci do 12 godina. Cybex autosjedalice posjeduje inovativan dizajn i funkcionalnost. Na evropskim sigurnosnim testovima osvojile su više od 200 nagrada.

Cam Cubo sklopiva kolica za mališane do 36 mjeseci su lagana (samo 6.8 kg) i kompaktna (54 cm visoka) i pogodna za upotrebu od rođenja. Između ostalog karakteriše ih: aluminijumski ram, naslon za leđa sa više položaja, široko i duboko sjedište, sistem sklapanja jednom rukom, sigurnosni kaiš sa 5 kopči.

_______
error0