Traje do: 20.05.2017.

Nagradni natječaj Majčin dan u Mepas Mallu! Oslonac, snaga i neizmjerna ljubav riječi su koje opisuju onu posebnu osobu u našem životu – majku. Hrabro i snažno nas uče školi života, a mi im želimo zahvaliti na njihovom neizmjernom trudu  vrijednim poklonima!

Povodom Majčinog dana Mepas Mall i Schafer pripremili su posebni nagradni natječaj, kako bismo zajedno rekli hvala našim majkama i posebno obilježili njihov praznik.

U periodu od 01.05.2017. –  20.05.2017. sve vjerne kupce očekuje nagradni natječaj – Majčin dan  u Mepas Mallu. Sve što je potrebno za sudjelovanje je ostvariti kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru, u aplikaciji nagradne igre (klikni za ulazak u aplikaciju) upisati osobne podatke, broj računa te osvojite odlične nagrade koje je za vas pripremio Schafer.

Od raznovrsne ponude posuđa renomiranog dizajna visokokvalitetnog porculana, kristala, pozlaćenih pribora za jelo koje možete pronaći u Shafer trgovini u Mepas Mallu. ovaj put daruju vas elegantnim priborom za jelo koji uključuje 90 komada najkvalitetnijeg pribora, porculanskim setom Elegantia Platin koja sadrži čak 87 komada posuđa, te setom bokala sa 6 čaša.

Uz Schafer obiteljski objedi dobivaju sasvim novu dimenziju, a svako kućanstvo pribor za jelo kojem će se veseliti generacije. Sudjelujte u nagradnom natječaju i učinite ovaj Majčin dan posebnim za cijelu obitelj!

Sretno!

_______
error0