Traje do: 11.01.2019.

Nagradni natječaj “Praznici počinju s Dr. Oetker slasticama”

Ovog mjeseca sve miriše na najukusnije kolače! Priprema vaših omiljenih i najukusnijih keksića nikad nije bila jednostavnija uz Dr. Oetker mješavine i dodatke za kolače, uz koje ćete se vi i vaši najdraži zasladiti u ovo praznično doba. Pripremajući omiljene kolače razmišljamo kako razveseliti svoje najdraže i napraviti slastice baš onako kako oni vole. U tome nam uvijek pomažu vjerni Dr. Oetker dodaci i mješavine za kolače.

Kako bi priprema omiljenih slastica bila ispunjena ljubavlju, radošću i najljepšim mirisima, Dr. Oetker je odlučio nagraditi vas najslađim kuhinjskim pomagalima. Zato, učestvujte u nagradnom natječaju, u kojem ćete kroz osam krugova imati priliku osvojiti čak 50 fantastičnih nagrada!

Sve što trebate jeste podijeliti u sljedećoj facebook aplikaciji bez kojih Dr. Oetker proizvoda ne možete zamisliti pripremu prazničnih slastica, a organizator će nagraditi četiri najkreativnija odgovora u prvom krugu.

Ukupno će biti održano osam krugova nagradnog natječaja a detaljnije informacije pročitajte u pravilniku ispod.

Sretno!

Pravilnik nagradne igre

Nagradni natječaj “Praznici počinju s Dr. Oetker slasticama” organizira Dr. Oetker BIH, Lužansko polje 7, 71000 Sarajevo.

Nagradni natječaj počinje 11.12.2018. i traje do 11.01.2019. na području cijele Bosne i Hercegovine.

Pravo učestvovanja imaju svi punoljetni građani BiH s prebivalištem u BiH, čije ime profila odgovara imenu iz osobne iskaznice.

Za učestvovanje u nagradnom natječaju potrebno je u periodu trajanja nagradnog natječaja popuniti tražene podatke unutar aplikacije: http://bit.ly/Dr_Oetker_natjecaj i unijeti odgovor na sljedeće pitanje: Bez kojih Dr. Oetker proizvoda ne možete zamisliti pripremu prazničnih slastica?

Svi učesnici natječu se za nagrade iz nagradnog fonda koji uključuje:

4 x digitalna vaga
15 x silikonski cake pops kalup
4 x Dr. Oetker pekač u obliku srca
6 x Dr. Oetker pekač za torte
5 x Dr. Oetker slova i brojke
5 x alat za modeliranje fondanta
6 x metalni kalup za muffine
5 x silikonski kalup mini kreacije

Navedene nagrade će učesnici imati priliku osvojiti kroz osam nagradnih krugova koji će se realizirati u narednim periodima:

1. Nagradni krug: 11.12. do 14.12. do 12:00h nagrađujemo s 4 x Digitalna vaga
2. Nagradni krug: 14.12. do 18.12. do 12:00h nagrađujemo s 15 x Cake pops silikonski kalup
3. Nagradni krug: 18.12. do 22.12. do 12:00h nagrađujemo s 4 x Dr. Oetker pekač u obliku srca
4. Nagradni krug: 22.12. do 26.12. do 12:00h nagrađujemo s 6 x Dr. Oetker pekač za torte
5. Nagradni krug: 26.12. do 30.12. do 12:00h nagrađujemo s 5 x Dr. Oetker slova i brojke
6. Nagradni krug: 30.12. do 03.01. do 12:00h nagrađujemo s 5 x Alat za modeliranje fondanta
7. Nagradni krug: 03.01. do 07.01. do 12:00h nagrađujemo s 6 x Metalni kalup za muffine
8. Nagradni krug: 07.01. do 11.01. do 12:00h nagrađujemo s 5 x Silikonski kalup mini kreacije

Sve prijave zaprimljene unutar navedenog vremenskog okvira će ulaziti u izvlačenje nagrade koja je navedena pored svakog nagradnog kruga. Po završetku svakog nagradnog kruga u podne će biti objavljen novi nagradni post koji najavljuje početak sljedećeg nagradnog kruga.
Dobitnike će birati stručni žiri, te će biti izabrani na osnovu najkreativnijeg odgovora, a popis dobitnika će biti objavljen u roku od tjedan dana po završetku svakog nagradnog kruga.

Nagrade će biti uručene dostavom na kućnu adresu dobitnika u roku od 30 dana, na temelju podataka koji su ostavljeni u aplikaciju.

Osobe s istim prezimenom i istom adresom mogu učestvovati samo jednom u navedenom nagradnom natječaju, te mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Ukoliko bude izvučen sudionik s neregularnom prijavom ili podacima automatski će se diskvalifikovat, te će se pristupiti biranju sljedećeg dobitnika.

Ovim pravilima potvrđuje se da su svi učesnici saglasni da njihove lične podatke Organizator može koristiti u svrhu kontaktiranja povodom osvojene nagrade te uručenja iste. Lični podaci će se koristiti samo i isključivo u svrhu kontaktiranja zbog preuzimanja nagrade.

Učesnici nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su definirane u ovim Pravilima od strane Organizatora. Učestovanjem u natječaju, sudionici prihvaćaju sva ova pravila.

Nagradni natječaj se može prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

Organizator zadržava pravo izmjene pravila nagradnog natječaja, iz tehničkih, poslovnih ili razloga vezanih za javnost. Organizator će obavijestiti sudionike o bilo kojim promjenama ili ažuriranju putem stranice.