Traje do: 20.08.2018.

Kako učestvovati:

  1. Kupi bilo koji proizvod od dolje navedenih Nestle brandova u minimalnom iznosu od 5KM u prodavnicama BIngo
  2. Napišite ime, prezime, adresu i broj telefona na poleđini računa i ubacite ga u nagradnu kutiju

Nestle brandovi koji učestvuju u igri su:
Nescafé, Nesquik, Lion, Kit Kat, Smarties, After Eight, Nestle Dessert, Thomy, Maggi, C.

Nagradni fond:

  • jedna (1) glavna nagrada – automobil Renault Clio
  • jedna (1) nagrada – putovanje po želji u iznosu od 2000KM
  • šest (6) puta po jedan poklon bon za kupovinu u Bingo objektima
  • deset (10) puta po jedan Nescafé Dolce Gusto Lumio aparat za kafu
  • dvadeset (20) puta po jedan poklon paket Nestlé proizvoda
  • petnaest (15) puta po jedna putna šolja

Sretno!

PRAVILA NAGRADNE IGRE
Trajanje

Nagradna igra započinje 09.07.2018.godine i traje do 20.08.2018. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Bingo na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Pravo na učešće

U promotivnoj nagradnoj igri mogu učestvovati sve fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Federacije Bosne i Hercegovine. Pravo na učešće nemaju osobe koje su uključene u organizaciju nagradne igre, a posebno osobe zaposlene kod Organizatora ili  Klijenta ili Partnera, kao i članovi njihove uže porodice. Za sudjelovanje maloljetnika suglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlaštena o njoj se starati i zastupati je. Maloljetnik može biti dobitnik nagrade i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, odnosno ukoliko je skrbnik maloljetnika prihvatio nagradu, time je izrazio svoju suglasnost s Pravilima te nagradu u ime maloljetnika i preuzima.

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi proizvodi navedenih Nestle tržišnih marki: Nescafé, Nesquik, Lion, Kit Kat, Smarties, After Eight, Nestle Dessert, Thomy, Maggi, C.

 Učestvovanje

Kupovinom jednog ili više proizvoda od navedenih Nestle tržišnih marki u ukupnoj vrijednosti od minimalno 5,00 KM, u prodajnim objektima BINGO d.o.o. sa evidentiranom kupovinom na računu kao i napisanim ličnim podacima na poleđini računa (ime i prezime, adresu i mjesto stanovanja, te kontakt telefon) ostvaruje se mogućnost učestvovanja u nagradnoj igri. Svaka osoba može učestvovati sa više računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.

Račune koji zadovoljavaju naprijed navedeno, potrebno je ubaciti u promotivnu kutiju koja je izložena u svakom prodajnom objektu Bingo. Svi zaprimljeni računi nalazit će se pod kontrolom Organizatora i prodajnih objekata BINGO d.o.o. i bit će odbijeni ako postoji osnovana sumnja u njihovu valjanost ili ako ne udovoljavaju uvjetima za sudjelovanje kako je navedeno ovim pravilima.

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje svih nagrada održat će se 31.08.2018. u Hipermarketu BINGO ALTA Sarajevo. Izvlačenje će nadgledati tročlana komisija koju odabere Organizator u suradnji s Klijentom. Odluka komisije je konačna i obavezujuća. Prilikom izvlačenja bit će izvučen jedan dobitnik za svaku nagradu, s tim da će dobitnici nagrade izvlačiti slijedećim redoslijedom: automobil, putovanje po želji,  6 poklon bonova za kupovinu u BINGO objektima, 10 NDG Lumio aparata, 20 poklon paketa, 15 putnih šolja. Ukoliko jedna osoba bude izvučena dva ili više puta, bit će dobitnik nagrade za koju je prvi put izvučena.

Učesnici mogu učestvovati sa neograničenim brojem računa koji zadovoljavaju sve uslove iz članka 5. Nepotpun, oštećen ili račun za koji postoji osnovana sumnja u valjanost ne može učestvovati u nagradnoj igri niti učesnik na osnovu takvog računa može osvojiti nagradu.

 Nagradni fond

Ukupna približna nabavna vrijednost nagradnog fonda je 19.850,00 KM. Nagradni fond čini ukupno 53 nagrada i to:

– jedna (1) glavna nagrada – automobil Renault Clio pojedinačne vrijednosti sa PDV-om 15.000,00 KM;

– jedna (1) nagrada – putovanje po želji pojedinačne vrijednosti sa PDV-om 2000,00 KM;

– šest (6) puta po jedan poklon bon za kupovinu u Bingo objektima, pojedinačne vrijednosti sa PDV-om 200,00 KM, što čini ukupno 1.200,00 KM;

– deset (10) puta po jedan Nescafé Dolce Gusto Lumio aparat za kafu, pojedinačne vrijednosti sa PDV-om 110, 00 KM što čini ukupno 1100, 00 KM;

– dvadeset (20) puta po jedan poklon paket Nestlé proizvoda, pojedinačne vrijednosti sa PDV-om 20,00 KM, što čini ukupno 400,00 KM.

– petnaest (15) puta po jedna putna šolja, pojedinačne vrijednosti sa PDV-om 10,00 KM, što čini ukupno 150,00 KM.

 Obavještavanje dobitnika i uručenje nagrada

Svi dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem telefona. Ukoliko ne bude moguće kontaktirati dobitnika nagrade u roku od 72 sata na broj telefona koji je naveden na računu, dobitnika će se pozvati dopisom na adresu koja se nalazi na računu da se javi. Ukoliko se ne javi u roku 30 dana od primitka dopisa, Organizator se oslobađa odgovornosti predaje Nagrade. Preuzimanjem nagrade od strane učesnika prestaju sve obveze Organizatora prema njemu. Pravo na preuzimanje nagrade može se prebaciti na treće lice putem punomoći nagrađenog pred nadležnim sudom.

Svi dobitnici će preuzeti svoje nagrade u skladu sa dogovorom s Organizatorom, a po predočenju osobnih dokumenata te najkasnije 30 dana od dana obavještenja dobitnika odnosno stupanja u kontakt.

Pravila nagradne igre, kao i rezultati izvlačenja i imena dobitnika bit će objavljena u dnevnim novinama Oslobođenje. Objava pravilnika nagradne igre je najmanje sedam dana prije početka nagradne igre.

Cjelokupna pravila za nagradnu igru “Nestle proizvode kupi i auto pokupi! (FBiH)” pogledajte na linku ispod: