Traje do: 30.09.2017.

Oranginu okreni, Piaggio pokreni – Velika nagradna igra će se odvijati u periodu od 15.06.2017. do 30.09.2017. godine na području cijele FBiH u HORECA kanalu – ugostiteljski objekti.

Sudionici nagradne igre mogu biti svi potrošači koji kupuju proizvode Orangine 250 ml (staklena bočica) u kanalu prodaje hoteli, restorani,kafići.

Napomena: Nagradna igra na teritoriju Republike Srpske počinje 1.8.2017. te će naknadno biti objavljena pravila.

Ko može i kako učestvovati?

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki potrošač (fizička osoba) koji za vrijeme trajanja nagradne igre u ugostiteljskom objektu na teritoriju FBIH ostvari kupnju (naruči) barem jedno pakiranje Orangine od 250 ml. Sudjelovati mogu i svi konobarikoji za vrijeme trajanja nagradne igre u ugostiteljskom objektu imaju u ponudi Oranginu od 250 ml. Nagradni kod nalazi se na vanjskoj strani staklene bočice, odmah ispod roka i LOTa.

Prijava ide na sljedeći način:

Prijava putem aplikacije na web stranici http://naruci-oranginu.com/

Ulaskom na aplikaciju potrebno je izabrati državu u kojoj se sudionik nalazi, zatim odabrati između opcije potrošač ili konobar i upisati kod koji se nalazi na vanjskoj strani ambalaže proizvoda, osobne podatke (ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja (grad), kontakt broj telefona/mobitela, e-mail adresa).

Isti potrošač i konobar može poslati neograničen broj prijava u nagradnu igru i to s različitom numeracijom kodova.

Ukoliko potrošač (kupac) i konobar (sudionici nagradne igre) ostvari kupnju pakiranja, koja s vanjske strane ambalaže ne sadrže nagradni kod ili je isti nepotpun, imaju pravo u periodu trajanja nagradne igre temeljem poslanog računa (fotografija istog) i fotografije staklene bočice Orangine na dijelu gdje se nalazi kod za prijavu, na dodjelu novog koda od strane Organizatora s kojim će se moći sudjelovati u nagradnoj igri.
Fotografiju ambalaže zajedno s računom se šalje na mail adresu, oranginanagradnaigra@obalagrupa.com, a u slučaju nejasnoća i dodatnih informacija, potrošač se može obratiti na info telefon Obala grupe d.d., +385 (0)12396 600, svakim radnim danom od 9-15 h.

Nagradni fond je slijedeći:

1. NAGRADA ZA POTROŠAČA:
1x PIAGGO LIBERTY S 125 = 6.130,00 KM (sa uključenim pdv-om )

2. NAGRADA ZA KONOBARA:
1x Diners potrošačka kartica = 1.300.00 KM

3. NAGRADA ZA POTROŠAČA:
2x Hoverboard = 1.094,00 KM (sa uračunatim pdv-om), pojedinačna vrijednost = 547,00 KM (sa uračunatim pdv-om)

4. NAGRADA ZA POTROŠAČA I KONOBARA:
10x Orangina paket sa 24 kom 0,33l Orangina soka u limenci = 300,00 KM (sa uračunatim pdv-om)

Ukupni fond nagradne igre iznosi 8.824,00 KM sa PDV-om. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu vrstu nagrade.

Izvlačenje dobitnika realizirat ce se 05.10.2017. god.u 12 h. Ispravnost izvlačenja nadzirati će tročlana komisija koju imenuje Uprava tvrtke D.D. Marketing d.o.o. i o tome će se voditi zapisnik. Imena dobitnika bit ce objavljena najkasnije do 6.10.2017 na www.facebook.com/orangina.bih.

Kompletan pravilnik nagradne igre za FBiH:
http://naruci-oranginu.com/FBH_Pravila.aspx

Sretno!