Traje do: 27.12.2019

Razlike pronađi, za Sport Reality paket se snađi!

Pokreni se uz mini novogodišnju zabavu i uživaj u čarolijama. Uoči 3 razlike koje se kriju na fotografijama i navedi ih u komentaru ispod ove objave. Najsrećnijeg učesnika/učesnicu organizatori će obradovati Sport Reality paketom, slučajnim odabirom pomoću „Woobox“ aplikacije. Više o pravilima učešća pročitajte ispod.

Da li se i vi radujete novogodišnjim čarolijama? Praznična euforija je uveliko počela i vrijeme je da se pokrenete uz Sport Reality izazove.

Sve što je potrebno jeste da uočite razlike na fotografiji objavljenoj na Sport Reality Facebook stranici, a za najsrećnijeg učesnika/učesnicu pripremili smo sjajno iznenađenje!

Kako da učestvujete?
 1. Pažljivo pogledajte naznačenu fotografiju na Sport Reality Facebook stranici i uočite 3 razlike koje se kriju između 2 fotografije.
 2. Kada budete sigurni da ste ih uočili, navedite ih u komentaru ispod objave na Sport Reality Facebook stranici.
  Svi učesnici koji u komentaru navedu tačno rješenje imaju šanse da budu izabrani slučajnim odabirom pomoću aplikacije Woobox, a najsrećnijeg učesnika/učesnicu obradovaćemo Sport Reality paketom.

Početak aktivacije „Razlike pronađi, za Sport Reality paket se snađi“ na Facebook stranici „Sport Reality“ je 23.12.2019., a završetak je 27.12.2019. u 12h. Ime najsrećnijeg učesnika objavljujemo u 14h u komentaru ispod objave „Razlike pronađi, za Sport Reality paket se snađi“. Svako učešće nakon završetka aktivacije neće biti uzeto u obzir prilikom izvlačenja.

Napomene:
 1. U komentaru ispod objave potrebno je tačno navesti 3 razlike koje se nalaze na naznačenoj fotografiji.
 2. Da bi upravo vaše ime imalo šanse da bude izabrano – svi uslovi učešća moraju biti ispunjeni.
 3. Komentari ostavljeni ispod ove bilješke (notes) nisu validni za učešće u izvlačenju.
 4. Ukoliko je srećni učesnik koji bude izvučen ženskog pola, moći će da preuzme Nike komplet trenerku i Sport Reality šolju pod šiframa: BV4958-557 i SRT185004-01.
 5. Ukoliko je srećni učesnik koji bude izvučen muškog pola, moći će da preuzme Nike komplet trenerku i Sport Reality šolju pod šiframa: BV3030-010 i SRT185004-01.
 6. Ime srećnog učesnika/učesnice će biti objavljeno u komentaru ispod objave 27.12.2019. najkasnije do 14h.
 7. Učešće je moguće samo za učesnike sa prebivalištem na teritoriji BiH.

_______
error1
Tweet 20
fb-share-icon20