Traje do: 15.07.2017.

Robi i Prijatelji vas vode na ljetovanje po vašem izboru u vrijednosti 2.000KM! Nova nagradna igra u Robot centrima

Velika nagradna igra u tržnim centrima Robot počinje 20.05.2017. na području FBiH, a traje do 15.07.2017. Izvlačenje sretnih dobitnika biće upriličeno 17.07.2017. u Upravnoj zgradi kompanije Robot, Rajlovačka cesta 41, Sarajevo.

Kako učestvovati?

Kupovinom brendova Mellona, Milky Max Junior, Čunga lunga, Kellogs, Sprind, Dr.Oetker, Pringles, Milka, Juicy, Vitamnika, Naturel, Laško, Silan, Somat i Merix, a koje ćete označene naći u tržnim centrima Robot, učestvujete u nagradnoj igri. Možete kupiti više brendova ili samo jedan, izbor je na vama. Nakon kupovine na poleđini računa upišite svoje podatke, ime, prezime, adresu i broj telefona, kako bismo vas mogli kontaktirati ukoliko osvojite neku od nagrada.

U nagradnoj igri možete učestvovati i ako ne kupite ni jedan od gore navedenih brendova. Ali kako? Jednostavno, bilo šta da kupite u tržnim centrima Robot, vašu kupovinu platite UniCredit mastercard karticom. Na poleđini računa upišite svoje podatke, ime, prezime, adresu i broj telefona, kako bismo vas mogli kontaktirati ukoliko osvojite neku od nagrada.

A šta možete osvojiti?

Učešćem u nagradnoj igri možete osvojiti ljetovanje u vrijednosti od 2.000,00 KM po vašem izboru u agneciji Ventura Travel. Takođe možete osvojiti zakrivljeni LED TV 39“ i kao treća nagrada su tri bicikla.

U sklopu nagradne igre, Robi će ugostiti i svoje i prijatelje i praviti zabavu, pa pratite i facebook stranicu za više informacija.

Tržni centri Robot svim učesnicima u nagradnoj igri žele puno sreće u osvajanju vrijednih nagrada.