Traje do: 08.06.2018.

Snimi fotografiju sa Snickers čokoladicom na kojoj pokazuješ svoje oduševljenje nogometom i uz malo sreće možeš sresti Ronalda!

U nagradnoj igri može sudjelovati pojedinac koji za vrijeme trajanja nagradne igre snimi fotografiju s čokoladicom Snickers, na kojoj pokazuje svoje oduševljenje nogometom i fotografiju, zajedno sa zahtijevanim podatcima (ime, prezime, adresa, e-adresa, telefonski broj i veličina majice), postavi preko aplikacije na web-stranici nagradne igre.

Sedmične nagrade:

  • 5 x konzola XBOX One S
  • 300 x majica

Glavna nagrada:

Sretno!

PRAVILA NAGRADNE IGRE
Vrijeme trajanja nagradne igre

Nagradna igra traje od 10.5.2018. do uključivo 8.6.2018. godine, organizira se i provodi na teritoriji BiH. Nagradna igra se u Federaciji BiH odvija uz pomoć aplikacije na web-stranici nagradne igre: www.upoznajronalda.net (u nastavku: web-stranica nagradne igre). Nagradna igra u Republici Srpskoj i u Distriktu Brčko objavljena je na facebook platformi: www.facebook.com/Snickers.ba/.

Uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe starije od 18 godina, sa stalnim prebivalištem u BiH, koje prihvaćaju ova pravila i uvjete nagradne igre. Sudjelovanje u nagradnoj igri nije uvjetovano kupovinom bilo kojega proizvoda ili usluge. Za sudjelovanje u nagradnoj igri sudionik mora snimiti fotografiju s čokoladicom Snickers, na kojoj pokazuje svoje oduševljenje nogometom i fotografiju, zajedno sa svojim podatcima (ime, prezime, adresa, e-adresa, telefonski broj i veličina majice), postaviti preko aplikacije na web-stranici nagradne igre:www.upoznajronalda.net.

Nagrađeni u nagradnoj igri bit će određeni metodom ždrijeba. U nagradnoj se igri uvažavaju samo pravilno ispunjeni letci (kontaktna forma). Osobni podatci koji se skupljaju u ovoj nagradnoj igri su: ime, prezime, adresa, e-adresa i telefonski broj. Sudionici u ovoj nagradnoj igri prijavom u nagradnu igru slažu se s javnom objavom osobnih podataka (ime, prezime i mjesto stanovanja).

Sudjelovanje u nagradnoj igri

U nagradnoj igri može sudjelovati pojedinac koji za vrijeme trajanja nagradne igre snimi fotografiju s čokoladicom Snickers, na kojoj pokazuje svoje oduševljenje nogometom i fotografiju, zajedno sa zahtijevanim podatcima (ime, prezime, adresa, e-adresa, telefonski broj i veličina majice), postavi preko aplikacije na web-stranici nagradne igre.

Nakon klika na gumb »Potvrdi« na ekranu će se prikazati poruka, na kojoj će biti ispisan pristanak za skupljanje osobnih podataka. Za sudjelovanje u nagradnoj igri sudionik će morati označiti prozorčić »Slažem se«. Ako sudionik ne pristane na skupljanje proslijeđenih podataka i ne da suglasnost, sudjelovanje u nagradnoj igri nije moguće.

Sve pravilno ispunjene, predane i primljene prijave preko aplikacije na web-stranici nagradne igre na gore navedeni način, bit će uključene u ždrijebanje za tjedne nagrade i glavnu nagradu. Nakon pravilne prijave u nagradnu igru na zaslonu će se ispisati potvrdna poruka o sudjelovanju u nagradnoj igri.

Ostali uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri bit će uvažene prijave preko aplikacije na web-stranici nagradne igre, predane od 00:00 10.5.2018. do uključivo 23:59:59 8.6.2018. Ako nisu ispunjena sva polja u obrascu u aplikaciji na web-stranici nagradne igre i/ili ako sudionik nije suglasan s izjavom o uporabi proslijeđenih osobnih podataka, prijava u nagradnu igru neće biti moguća. Prijavom u nagradnu igru sudionik izričito izjavljuje da je u potpunosti upoznat s ovim pravilima nagradne igre i da se s njima u potpunosti slaže te dopušta uporabu proslijeđenih osobnih podataka pod uvjetima i na način određen ovim pravilima. Isto se tako obvezuje da će u potpunosti poštovati pravila ove nagradne igre.

Ograničenja sudjelovanja

U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposleni kod organizatora, članovi njihove uže obitelji, te sve fizičke i pravne osobe ili zaposleni kod tih pravnih osoba, koji neposredno sudjeluju u organizaciji nagradne igre.

Nagradni fond

Glavna nagrada:Putovanje u Brazil za dvije osobe i susret s Ronaldom (vrijednost nagrade je 17.240,96 KM s uključenim PDV-om). Putovanje je predviđeno u listopadu 2018. godine. Nagradu dodijeli organizator pod uvjetima, određenim ovim pravilima. Organizator pridržava pravo promijeniti vrijeme odnosno termin putovanja, o čemu će obavijestiti glavnog nagrađenog najmanje 30 dana prije putovanja.

Sedmičnene nagrade:

  • 5 x konzola XBOX One S (vrijednost pojedinačne nagrade je 587,76 KM s uključenim PDV-om) i
  • 300 x majica (vrijednost pojedinačne nagrade je 19,59 KM s uključenim PDV-om).

Ždrijebanja sedmičnih nagrada bit će:

  • prvo sedmično ždrijebanje bit će 14.5.2018. godine
  • drugo sedmično ždrijebanje bit će 21.5.2018. godine
  • treće sedmično ždrijebanje bit će 28.5.2018. godine
  • četvrto sedmično ždrijebanje bit će 4.6.2018. godine i
  • peto sedmično ždrijebanje bit će 12.6.2018. godine

Ždrijebanje glavne nagrade bit će 12.6.2018. godine

Ždrijebanje za glavnu nagradu provede se među sudionicima u nagradnoj igri koji sudjeluju od 10.5.2018. od 00:00:00 do uključivo 8.6.2018. godine do 23:59:59. Ždrijebanje za glavnu nagradu bit će u utorak, 12.6.2018. godine. U završnom ždrijebanju za glavnu nagradu izvučen je 1 (jedan) glavni nagrađeni odnosno dobitnik.

Sedmično će biti izvučen 61 dobitnik (60 dobitnika majica i 1 dobitnik konzole XBOX One), znači u 5 sedmičnih ždrijebanja ukupno 305 dobitnika (300 dobitnika majica i 5 dobitnika konzola XBOX One). U ždrijebanju za glavnu nagradu bit će izvučen 1 glavni nagrađeni odnosno dobitnik.

Objava nagrađenih

Svi nagrađeni izričito dopuštaju objavu svoga imena, prezimena te mjesta stanovanja na web-stranici nagradne igre, u e-porukama nagradne igre koje promoviraju tu nagradnu igru, za što od organizatora neće zahtijevati nikakvo plaćanje ili nadoknadu. Podaci tjednih nagrađenih bit će objavljeni na web-stranici nagradne igre najkasnije u roku od pet (5) radnih dana od provedenog ždrijebanja. Podaci glavnog nagrađenog bit će objavljen na web-stranici nagradne igre najkasnije u roku od deset (10) radnih dana od provedenog ždrijebanja.

Objava pravila

Ova pravila objavljena su u Federaciji BiH na web-stranici nagradne igre: www.upoznajronalda.net (u nastavku: web-stranica nagradne igre) i u dnevnim novinama, koja se distribuiraju na teritoriji cijele BiH. Ova pravila objavljena su u Republici Srpskoj i u Distriktu Brčko na facebook platformi: www.facebook.com/Snickers.ba/.

Cjelokupna pravila za nagradnu igru “Upoznaj RONALDA” pogledajte na linku ispod: