Traje do: 14.02.2019.

Sport Vision i ove godine dijeli ljubav sa vama!

Sve što je potrebno jeste da otkrijte pod kojim rednim brojem se nalazi dio koji nedostaje da Love Sport Vision puzzle bude potpun (1, 2, 3 ili 4).

Kada pronađete odgovarajući dio, u komentaru ispod ove objave napišite redni broj pod kojim se on nalazi i označite vašeg partnera/partnerku u istom.

Srećnog učesnika/učesnicu organizator će izabrati 14.02., a više o pravilima učešća pročitajte ispod.

Pravilnik nagradne igre

Istinska ljubav je ona koja probudi našu dušu, čini nas boljim, a istovremeno nas pokreće i pruža mir. Ljubav raste kada je sa drugima dijelimo i zato Sport Vision kao i uvijek dijeli ljubav sa vama, a ovog puta u vidu Love Sport Vision puzzle.

Otkrijte koji dio nedostaje kako bi Love Sport Vision puzzle bio potpun i prepustite Sport Vision-u da vam predstojeći praznik ljubavi učini srećnijim i udobnijim.

Kako da učestvujete?

1. Dobro pogledajte dio koji nedostaje u Love Sport Vision puzzle, kao i 4 ponuđena dijela od kojih samo jedan Love Sport Vision puzzle čini potpunim.
2. Pažljivo procijenite koji to dio odgovara nedostajućem dijelu u Love Sport Vision puzzle od 4 ponuđena, zatim u komentaru ispod objave na Sport Vision Facebook stranici napišite redni broj pod kojim se nalazi (1, 2, 3 ili 4) i označite vašeg partnera/partnerku u istom komentaru.

Svi koji su objavili redni broj dijela koji upotpunjuje Love Sport Vision puzzle i označili svoju ljepšu ili jaču polovinu imaju šanse da budu izabrani pomoću aplikacije WOOBOX, a najsrećniji par obradovaćemo sa po jednom duksericom za Nju i Njega.

Početak aktivacije „Love Sport Vision puzzle“ na Facebook stranici „Sport Vision“ je 10.02.2019., a završetak je 14.02.2019. u 12h. Imena najsrećnijeg učesnika objavljemo u 15h u komentaru ispod objave „Love Sport Vision puzzle“. Svako učešće nakon završetka aktivacije neće biti uzeto u obzir prilikom izvlačenja.

Napomene:

1. U komentaru ispod objave potrebno je navesti redni broj dijela koji odgovara nedostajućem dijelu u Love Sport Vision puzzle, kao i tagovati svog partnera/partnerku.
2. Da bi upravo vaše ime imalo šanse da bude izabrano – svi uslovi učešća moraju biti ispunjeni.
3. Komentari ostavljeni ispod ove bilješke (notes) nisu validni za ućešće u izvlačenju.
4. Srećno izvučeni učesnik/učesnica moći će da preuzme artikle pod sljedećim šiframa: 211999-EM514 i 111780-PS101.
5. Ime srećnog učesnika/učesnice će biti objavljeno u komentaru ispod objave (link objave) 14.02.2019. najkasnije do 15h.
6. Učešće je moguće samo za učesnike sa prebivalištem na teritoriji BiH.

ORGANIZATOR: Sport Vision d.o.o.