Traje do: 14.07.2019

Vruće ti je? Dobra vijest! Biti će još toplije!

A to je odlična informacija, jer kako se temperature penju tako u Tehno Mag cijene padaju! Od 1. do 31. jula 2019. u Tehno Magu traje akcija – Topimo cijene za ljetno osvježenje!

Svake sedmice specijalna ponuda zahvaćena valom visokih temperatura. Što je veća temperatura to je veći popust.

Za vas su ograničili i najniži popust od 25% za temperature niže od 25 stepeni. Dakle, ukoliko određenog dana temperatura bude niža od 25 stepeni, npr. 17 stepeni, vi ostvarujete popust od 25% na izdvojeni asortiman. Svaka veća temperatura nosi i veći popust.

Popust se obračunava na kasi prilikom kupovine i zavisi od visine temperature u momentu kupovine.

Ovosedmičnu ponudu možete pronaći ovdje, popust NIJE uračunat u cijene. Požurite u Tehno Mag poslovnice i osvježite se popustima.

Ali to nije sve, zapratite Tehno Mag BiH na facebooku i učestvujte u nagradnim aktivacijama jer svake sedmice poklanjaju nagradu iz sedmične ponude.

Nagradna igra

Osvoji Braun IPL 3001 – idealno rješenje za trajno uklanjanje vidljivih dlačica.

Da osvojiš ovu vrijednu nagradu
1. Lajkaj ovu objavu
2. Podijeli (public/javno) objavu sa hashtagom #TehnomagSummerGiveaway
3. U komentaru na objavu taguj prijateljicu kojoj bi preporučila ovaj uređaj sa minimalno 5 navedenih karakteristika IPL-a i sačekaj biranje sretnog dobitnika…

Odgovor potraži na http://bit.ly/LjetnoOsvjezenje 

Epliator IPL BD 3003 Braun Silk-expert uređaj za uklanjanje vidljivih dlačica s tijela i lica u udobnosti vlastitog doma. Sigurno i učinkovito trajno uklanjanje dlačica.

Braun Silk-expert revolucionarni je IPL sustav za trajno uklanjanje vidljivih dlačica. Jedini IPL uređaj s inteligentnim senzorom SensoAdap koji neprekidno očitava nijansu vaše kože (80 puta u sekundi) automatski prilagođava intenzitet svjetlosti sukladno rezultatima (za učinkovitiji i sigurniji tretman). Klinički testiran. Nježan način rada (funkcija) za osjetljiva područja i početnice. Tretman potkoljenice u samo 10 min. Klizni način rada osolobađa više bljeskova za brz i učinkovit tretman. Prikladan za: ruke,noge,nausnicu, bikini zonu i pazuh, 250 000 bljesaka. Neprekidno napajanje samo ukopčajte uređaj i započnite s tretmanom.

Sretno svima… Igra traje do 14.07.

_______