Traje do: 15.04.2019.

Ako elegantnom dizajnu dodate brzi procesor, bogatu RAM memoriju i nevjerojatnu mogućnost pohrane, rezultat je pametni telefon budućnosti sa karakteristikama senzacionalnih razmjera.

I dok cijeli svijet bruji o najnovijem Samsung Galaxy S10+ pametnom telefonu, Mepas Mall u suradnji sa HT Eronetom, u rođendanskom mjesecu svoje drage posjetitelje ponosno nagrađuje ovim savršenim modelom!  

Do sada neviđena mobilna inovacija, u smislu nevjerojatnih karakteristika, savršenog dizajna i bezbrojnih mogućnosti sadržanih u tehnološkom remek djelu iz Samsung tvornice!

Samsung Galaxy S10+ smartphone može biti vaš na najzabavniji način!

U periodu od 20.03. do 15.04. obavite kupovinu u Mepas Mallu i zaigrajte Samsung Galaxy S10+ Quiz.

Mepas Mall i HT Eronet uvijek idu u korak s najnovijim tehnološkim trendovima, te su za vas pripremili zabavni kviz s pitanjima o Mepas Mallu, HT Eronet uslugama, kao i o samom vrhunskom smartphoneu, koji će pripasti jednom sretnom dobitniku.

Kviz možete pronaći ovdje:
https://www.facebook.com/MepasMall/app/2011761248945770/

Pred vama je prilika uvjeriti se koliko je Samsung Galaxy S10+ dobro osmišljen, dizajniran, ergonomičan i funkcionalan, te koje prednosti donosi u odnosu na ostale pametne telefone. Njegov atraktivan dizajn i besprijekorna izrada nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Okušajte svoje znanje i sreću, krenite s najbržim i točnim odgovorima i postanite ponosni vlasnik najnovijeg Samsunga Galaxy S10+ smartphonea!

Uz Mepas Mall, vrhunac mobilne tehnologije vam je nadohvat ruke!

Sretno svima!

Pravila*

Nagradni natječaj traje od 20.03.2019. do 15.04.2019. godine, te će se odigrati u 2 kruga. Prvi krug natječaja traje od 20.3. do 10.4., dok će 10 najuspješnijih sudionika proći u drugi krug koji će trajati od 10.04. do 15.04.2019. godine.

Sistem bodovanja uključuje sva odgovorena pitanja, brzinu odgovaranja, točnost odgovora. Svi sudionici imaju pravo na 5 pokušaja, a u obzir se uzima samo najbolji rezultat. Sudjelovati mogu samo državljani BiH.

Najspretnije čeka prolaz u 2. krug kviza i prilika za osvajanjem najnovijeg Samsung Galaxy s10+ pametnog telefona.

_______