Nagradna igra Banjalučke pivare “Nektarijada” završena je izvlačenjem glavnih nagrada na Trgu Krajine u Banjaluci.

Program su vodili Milan Kalinić i Marijana Mićić , a tri glavne nagrade, automobili Mercedes C klase, BMW serije 3 i Audi A4 otišle su u ruke tri dame.

Gospa Vojvodic iz Banjaluke osvojila je Audi, Marijani Tomić iz Mrkonjić Grada pripao je BMW, dok je Mercedes otišao u ruke Radmile Aćimović iz Banjaluke.

Osim toga, zanimljiva igra je organizovana na Trgu Krajine. Najveći pivopija – odnosno osoba sa najvećim pivskim stomakom osvojio je Nektar suncobran. Na igru se nažalost prijavio samo Relja Mrčin iz Banjaluke, pa mu je “na crtu” morao stati voditelj Milan Kalinić, koji je bio dostojan protivnik, ali je ostao bez suncobrana.

Nakon izvlačenja nagrada na Trgu Krajine građane zabavljaju Aca Lukas i Ivana Selakov.

Tokom tri mjeseca koliko je trajala “Nektarijada” ljubitelji piva su mogli da osvoje neku od više od 440 dnevnih nagrada, a u velikom finalu i jedan od tri automobila – Mercedes C klase, BMW serije 3 i Audi A4.

Da bi učestvovali u igri potrebno je bilo da skupite 11 slova i složite riječ “Nektarijada” te pošaljete na adresu: Banjalučka pivara a.d. Slatinska 8 78000 Banja Luka.

Više detalja na:
http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Zavrsena-Nektarijada-Dame-dobile-automobile-FOTO/378015

_______